виж Количката е празна

Силиконови пръчки за пистолет- 20см /50бр/

26,52 лв.
Кат. номер: 090222

Опции за покупка

26,52 лв.Oписание на продукта

Силиконови пръчки - 20см  ф 11,2 мм /50бр/ за пистолет 


Подобни продукти:

Пръчки за пистолет (10 бр) MOTIVE

7,63 лв.
виж

Пистолет за топло лепило /силиконови пръчки/ MOTIVE

48,26 лв.
виж

Пистолет за силикон HD MOTIVE

 37,83 лв.
37,81 лв.
виж

Пистолет за силикон STRONG MOTIVE

32,71 лв.
виж